A fújható szigetelés a hagyományosnál gyorsabb, olcsóbb, és sokkal kisebb zajjal, felfordulással jár. A szigetelőanyag természetes, veszélytelen, és a penészedést is megszünteti.

Szakembereink gyorsan szakszerűen leszigetelik vele a házát. Önnek nincs más dolga, mint eldönteni, hogy csökkenteni akarja a fűtésszámláját, és egy időpontot egyeztetni velünk. Ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre lenne szüksége hívjon most: +3620 / 392-4642

A fújható szigetelés napjaink egyik legtökéletesebb szigetelési formája. Ez az innovatív fejlesztésű szigetelőanyag tulajdonképpen egy olyan modern kőzetgyapot keverék, amely tökéletesen képes eloszlani a szükséges felületeken anélkül, hogy rés keletkezhetne rajta. A modern kori szigetelési technológiának köszönhetően nem alakul ki hőhíd sem a szigeteléskor.

A fújható szigetelés tulajdonképpen egy olyan új, speciális technológia amivel egy ultrakönnyű kőzetgyapottal szigeteljük le a házat, egy porszívószerű befúvócső segítségével. A szigetelőanyag egy kőzetgyapot granulátum amely ellenáll a hidegnek, melegnek, tűznek, víznek és képes megóvni otthonunkat a rovaroktól, rágcsálóktól, élősködőktől és a penésztől is. Ráadásul rendkívül hatásosan szűri ki a zajokat. Mindezt úgy, hogy csupán természetes alapanyagokból áll, így teljesen környezetbarát.

Milyen előnyei vannak a fújható szigetelésnek?

A fújható hőszigetelő eljárás a hagyományos módszereknél sokkal gyorsabb, olcsóbb és kisebb zajjal telepíthető. A szigetelőanyag természetes, veszélytelen és a penészedést is megszünteti. A szakemberek képesek professzionális módon leszigetelni vele a házat, hiszen tökéletes eloszlást biztosít a fújás általi terítés. Legyen szó akár falakról, akár tető szigetelésről, a fújható szigetelés egy ideális megoldás ha a fűtés és hűtés számlát szeretnénk minimalizálni.

Hogyan működik a befújható szigetelés?

Hogyan működik a befújható szigetelés?

Azon kívül, hogy rendkívül gazdaságos, a fújható kőzetgyapot felfordulás és szemetelés nélkül helyezhető el a kívánt területekre, így nem keletkezik felesleges hulladék. A felhelyezés zajmentes, gyors és egy előzetes felmérés után akár egy nap alatt is elvégezhető. Így a telepítési költségek is minimalizálódnak és bontani sem szükséges mint más, konkurens szigetelő anyagok esetében. A környezetbarát kialakítást az állatok, élősködők nem fogják otthonukként használni, a penész pedig örökre megszűnik a felületeken. Az anyag rendkívül vízálló, tűzálló és jó zajtűrő tulajdonságokkal is rendelkezik.

Csökkenő rezsiszámlák a fújható hőszigetelésnek köszönhetően

Egy rossz szigetelés kivétel nélkül tönkreteheti az otthon eltöltött órákat. A hibás vagy rossz szigetelési eljárás miatt a hő jelentős része távozik az otthonból és a kinti zord idő is könnyebben jut be a házunkba. Így pedig a telek benn is hidegek lesznek a fűtés ellenére is, és a nyarak is melegek még, ha klímaberendezést is használunk. A felesleges hűtő és fűtő eljárások pedig plusz költségeket fognak jelenteni egész éven át.

A lakás hőjének több mint egy harmada a tetőn keresztül szökik ki, mivel a meleg levegő felfelé száll. A tetőtéri szigeteléssel 30%-kal több energiát tudunk megspórolni. Azonban a gyakorlati tapasztalatok alapján, azok akik már használják ezt a korszerű, fújható eljárásos szigetelést, úgy nyilatkoztak, hogy a téli időszakban a felére csökkent a fűtésre fordított rezsi összeg, mint az azt megelőző, azonos időszakokban. Ráadásul a nyári, hűtést igénylő hónapokban is minimalizálódik az erre fordítandó összeg. Éves szinten pedig már jelentős összeg spórolható meg a szigetelés által!