Azok, akik a fújható szigetelést választották, átlagosan 50%-kal kevesebbet költöttek fűtésre a szigetelés után, mint a szigetelés előtt.

Vannak, akik szerint a fújható szigetelés a klíma alternatív megoldása, hiszen a fújható szigetelés nem csak fűt, hanem hűt is. Ha szeretne spórolni, hívjon minket, egyeztessünk időpontot.

A fújható szigetelés egy olyan új technológia, amely egy speciális, ultrakönnyű kőzetgyapottal tölti meg a szigetelésre szánt területet. Az innovatív anyag olyan fantasztikus tulajdonságokkal is rendelkezik a szélsőséges időjárás viszontagságok okozta kellemetlen hőváltozások kizárásán túl, mint a tűzállóság, a zajszűrés, a vízállóság és penészmentesítés. A hőszigetelő kőzetgyapot keverék egy óriási csövön kerül a szükséges helyére, amelyet leginkább egy óriási, fordított porszívóként lehet leginkább jellemezni.

A hosszú cső relatív csendesen, gyorsan és precízen képes befedni a szigetelésre szánt felületeket. A befújásos technológiának köszönhetően pedig olyan területeket is képes elérni és tömíteni, amelyeket az alternatív szigetelési eljárások nem képesek megtenni. A tökéletes lefedés érdekében akár a tetőt, akár a lakás más részét először felmérik, majd ezután következhet az érdemi szigetelő munka. A szigetelés rendkívül hatékonyan, szakember által irányított körülmények között, precízen oszlik szét és résmentes, egybefüggő szigetelő réteget alkot. Az egész művelet egy napnál nem tart tovább.

Mennyire megbízható a fújható szigetelés?

A fújható kőzetgyapot szigetelés az egyik legmegbízhatóbb, legmodernebb szigetelőanyag ma a piacon. A befújásos technológia sok éves fejlesztés eredménye, amely ma az egyik leghatékonyabb szigetelési eljárás. Annak alapját egy kőzetgyapot granulátum biztosítja, amelyet egy befújó készülékkel helyeznek el a szükséges felületen. A porszívószerű szigetelési technológia képes tökéletesen eloszlatott szigetelési réteget képezni, így megóvni a benti hőmérsékletet a külső viszontagságok elől.

Mennyit spórol a fújható szigeteléssel?

Mennyit spórol a fújható szigeteléssel?

A 100%-osan környezetbarát, természetes alapanyagból álló szigetelőanyag nem termel egyéb hulladékot, könnyen és gyorsan felhelyezhető a kívánt helyre. A rendkívül könnyű kőzetgyapot nem fog melegágyként vagy táplálékként szolgálni sem a rágcsálóknak sem a rovaroknak, ráadásul még a penésztől is megóvja otthonunkat. A résmentes szigetelés az élősködőktől és más kórokozóktól is képes megóvni a házunkat. A számtalan előnye mellett pedig megfelelően képes a külső zajokat is megszűrni és egy csendes, biztonságos és egészséges meleg otthont teremteni házunkból.

Anyagilag is megéri fújható szigetelésre váltani!

A tökéletesnek kikiáltott fújható szigetelés tehát környezetbarát módon tartja távol az élősködőket, a penészt, megóv a tűztől és víztől, csendesebbé teszi otthonunkat és hőszigetelő hatását télen és nyáron is élvezhetjük. A kialakítása rendkívül gyors, akár egy nap alatt elvégezhető. A hulladék nélküli, tökéletes kialakítás közben nem szükséges felesleges bontási műveleteket sem végezni és a résmentes kialakítás miatt nem fog hőhíd sem kialakulni.

Mindezt a számtalan kedvező feltételt most egyszerre tudjuk élvezni, ha a befújásos technológiával juttatjuk el ezt az innovatív kőzetgyapot szigetelőanyagot a megfelelő területekre. A telepítés összege, a kedvező anyagköltség és a munkaidő lerövidülése miatt rendkívül gazdaságos. Ráadásul a gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a fújható szigetelést használók 50%-kal kevesebbet költenek a fűtési és hűtési szezonban. Így az ilyesfajta rezsidíjak megfeleződnek a szigetelés után!