Fagyapot szigetelés előnyei:

A Fgyapot szigetelő anyag egy kiváló termék a fenntartható és energiatakarékos építkezéshez.

1. Környezetbarát: A Steico Zell fagyapot szigetelőanyagot újrahasznosított fából és egyéb fenntartható forrásokból állítják elő. Ezért használata csökkenti az építkezés ökológiai lábnyomát.

2. Energiatakarékos: A Steico Zell termékek kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a ház energetikai hatékonyságához, így csökkentik a fűtési és hűtési költségeket.

3. Jó páraáteresztő képesség: A fagyapot átengedi a párát, megakadályozva ezzel a penész és a rothadás kialakulását. Ez javítja az épület belső levegő minőségét és hozzájárul az ott lakók egészségéhez.

4. Hangszigetelés: A Steico Zell termékek kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami csökkenti a külső zajokat és növeli az épületben élők komfortját.

5. Rugalmas és könnyen alkalmazható: A fagyapot termékek rugalmasak és könnyen kezelhetők, ami gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé.

6. Hosszú élettartam: A Steico Zell szigetelőanyagok rendkívül tartósak és hosszú élettartamúak, így hosszú távú befektetést jelentenek.

Ezek a jellemzők teszik a Steico Zell-t ideális választássá a környezettudatos építkezéshez és felújításhoz.

A korszerű technológia és a természet találkozása:

 

A fagyapot fújható szigetelés egy vágási hulladékmentes szigetelési eljárás, amelyre bedolgozható, természetes fa alapú hőszigetelésként is hivatkoznak a szakirodalomban. A kiváló hőszigetelő képessége télen bent tartja a kellemes meleget, de nyáron megvédi az ingatlant a túlmelegedéstől is, mindezt passzív módon, külön rezsiköltség nélkül teszi. Páraáteresztő szerkezet révén nem penészesedik és kimagasló biztonságot ad a felújítások során is.

Több évtizedes terméktapasztalat áll a fagyapot szigetelések mögött

A hőszigetelés már évtizedek óta alkalmazott technológiai eljárás, ám hazánkban elsősorban tetőszigetelésnél, felújításoknál és más szigetelések pótlásánál alkalmazzák előszeretettel. A fagyapot szerkezetéből adódóan tartósan zsugorodásmentes, köszönhetően a speciális háromdimenziós fogazásának. A képzett szakkivitelezők magas minőséget tudnak a termék által garantálni.

A termék ökologikus és újrahasznosítható, emellett kiváló hangszigetelő anyag is egyben. Alapanyagát tekintve ugyan tiszta farostból áll, mégis tűzvédelmi igazolással rendelkezik arról, hogy fokozott tűzbiztonságot garantál. A segítségével bármilyen nagyságú és vastagságú hézag kitölthető, hiszen minden egyes farost koncentráltan oszlik el az alapanyag természetességéből adódóan.