Üdvözöljük a Vélemények Oldalon!

Örömmel üdvözlünk Önt weboldalunk „Vélemények” szekciójában, ahol Önnek lehetősége nyílik bepillantani mások tapasztalataiba és véleményeibe. Ez az oldal azért jött létre, hogy Önöknek lehetősége legyen megosztani tapasztalatait, véleményét, és hogy további értékes visszajelzést adhasson számunkra.

Az itt olvasható vélemények tükrözik ügyfeleink és látogatóink őszinte érzéseit és gondolatait. Az általuk megosztott visszajelzések segítenek nekünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és termékeinket, valamint a weboldalunk felhasználói élményét.

Az Ön véleménye is nagyon fontos számunkra. Ha van tapasztalata, amit megosztana velünk és másokkal, kérjük, ne habozzon írni ide, a vélemények oldalra. Együtt építhetjük tovább és tehetjük még jobbá közösségünket.

Köszönjük, hogy időt szán a vélemények olvasására, és ha úgy érzi, hozzáadhat valamit, örömmel vesszük, ha megosztja velünk!

Üdvözlettel,

Kimmel János

 

Kimmel Insulation Kft
5.0
Based on 50 reviews
powered by Google
István Horváth
István Horváth
12:08 12 May 23
Precíz, pontos cég, a megbeszélt időpontban percre pontosan érkeztek. A munkatársak szolgálatkészek, udvariasak voltak, a munka végeztével kitakarítottak maguk után. Csak ajánlani tudom őket!
Katalin Erdélyiné Józó
Katalin Erdélyiné Józó
13:33 09 Mar 23
Így márciusban, a téli szezon elteltével teljes véleményt tudok írni. Még szeptemberben történt meg a tető szigetelése fújható üveggyapottal. Maga a munkálat másfél óra alatt elkészült, semmilyen kosz nem maradt utána és bár kívülről nem látszik a házon, bizony érdemes volt ráfordítani pénzt a tető szigetelésére, mert nagy mértékben csökkentek a téli gázszámláink.Szakmailag és emberileg is ajánlom! Köszönjük János 🙂
Péter Erdélyi
Péter Erdélyi
13:15 04 Mar 23
Kivitelezés minősége: 5*Gyorsaság: 5*Pontosság: 5*Tisztaság: 5*Ár-érték arány: 5*Emberi tényezők: 6*Csak a legjobbakat tudom elmondani Kimmel úrról és kollégájáról,aki a kivitelezésben még részt vett.Nyeregtetőn végeztek fújható kőzetgyapot szigetelést,a ferde síkban és a padlásfödémen.Az adottságokból adódóan amúgy sem könnyű feladatot (ferde síknál) is sikerült tökéletesen megoldaniuk.A munkát kb. másfél óra alatt elvégezték és a házat utána még kb. tisztábban hagyták itt,mint amilyen előtte volt.A munka tapasztalt eredménye:A felszálló meleg amivel eddig az utcát fűtöttük most érezhetően a házban marad,kb. 3 fokkal melegebb volt a szezonban az emeleten,mint az alsó szinten (arra majd ráfér a homloktati szigetelés)Nagyon kiváncsian várom a nyári szezont! :)Külön köszönöm,hogy bár műszaki problémák adódtak az egyik gépükkel,ennek ellenére minden követ megmozgattak és beterveztek minket az amúgy nagyon sűrű programjukba.János,még egyszer nagyon köszönöm,örülök,hogy megismertelek,a legjobbakat kívánom és akinek csak tudlak ajánlani foglak!Erdélyi Péter
Károly Gyenes
Károly Gyenes
16:04 06 Feb 23
Befújt üveggyapot szigetelést kértem 30 cm vastagon a tetőterünk fa födémére. Nagyon jó lett. 2-3 fokot melegedett a tetőtér és teljesen csöndes is lett, nem jön be kintről zaj.Profi munka. 1,5 óra alatt végeztek, elpakoltak maguk után szépen.Ajánlom mindenkinek őket!
Tamás Gulácsi
Tamás Gulácsi
15:17 13 Jan 23
Nagyon korrektek, bár 3 hónapra volt csak időpont, de előtte egy héttel hívtak hogy még megfelelő-e, és az extra igényeket (forróvíz tároló mögé sarokba befújni) is szó nélkül teljesítették.Mindent megtettek hogy pormentes legyen a beavatkozás (padlás feljáró felcsuk, cső a tetőkibúvón).
See All Reviews
js_loader